Kwalifikacje i opinie

Czas czytania < 1 minuta

DietoterapiaWeb – Polski Dietetyk w Wiedniu

Witaj, na tej stronie znajdziesz informacje na temat mojego wykształcenia oraz kwalifikacji. Opinie klientów możesz przeczytać na mojej stronie na Facebooku: Dietetyka Praktyczna Adrianna Kazimierska (link otworzy się w nowej karcie) lub poniżej:

Opinie moich podopiecznych

Dietetyka Praktyczna Adrianna Kazimierska
5.0
Based on 10 reviews
powered by Facebook
Luiza Miłosz-Walczak
Luiza Miłosz-Walczak
2020-12-29T17:48:24+0000
Bardzo polecam Adriannę, to do tej pory najbardziej profesjonalny dietetyk z jakim miałam styczność (a trochę tego było... 😉 ). Indywidualne podejście do pacjenta, uwzględnienie problemów zdrowotnych czy wyników badań, ewentualnych niedoborów, preferencji itd, do tego po wstępnym wywiadzie z pacjentem zaleciła jakie badania warto wykonać przed ułożeniem jadłospisu i rozpoczęciu diety. Dla mnie to bardzo duży plus, miałam pewność, że dieta rozpisana jest w 100% pode mnie, mój tryb życia, a ze względu na pracę trochę ciężko było z rozkładem posiłków i godzin, ale Ada staje na rzęsach, żeby wszystko pasowało 🙂 Z czystym sumieniem polecam!read more
Marzena Czop
Marzena Czop
2020-09-12T06:45:27+0000
Ja wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z diety Pani Adrianny. Efekty super a i sama dieta smaczna. Miła i... kompetentna osoba. Polecam!read more
Jagoda Moryson
Jagoda Moryson
2020-04-15T09:42:05+0000
Polecam z całego serca za profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta i oczywiście za super współpracę.Sama na... sobie doświadczyłam ze odpowiednia dieta może zdziałać cuda😊😊😊😊Co więcej dieta smaczna,zróżnicowana i przede wszystkim łatwa w przygotowaniu.Zgłosiłam się do pani dietetyk ponieważ miałam ogromny problem jeśli chodzi o wypróżnianie(bez żadnych wspomagaczy typu herbatki czy tabletki raz na tydzień)stosując wszelkiego rodzaju naturalne metody nic nie pomagały,oprócz tego potrzebowałam odpowiedniej diety gdyż mój organizm nie tolerował żadnego nabiału ( nawet lactose free), nie mogłam nic jeść co zawierało histaminę (wcześniej robiłam odpowiednie badania).Czułam się zmęczona i miałam częste bule głowy.Od lutego jestem na diecie schudłam 8 kg,perystaltyka jelit znacznie się poprawiła, nie mam wzdęć nie czuje się zmęczona, bule głowy ustąpiły ,nie mam ochoty coś podjadać....,czuje się super.😘😘read more
Dagmara Harrison
Dagmara Harrison
2020-01-07T19:34:17+0000
Serdecznie polecam pod każdym względem. Zwróciłam się z próśba ułożenia diety mojego wege niemowlaka i jestem... nieziemsko zachwycona całym przebiegiem współpracy. Niesamowicie profesjonalne podejście i dostępność 24/7. Polecamkażdej mamie żeby zwróciła uwagę na swoje dzieci i skorzystała z ogromu wiedzy i doświadczenia 🙂read more
Dominik Zieliński
Dominik Zieliński
2019-10-28T11:40:12+0000
Po miesiącu diety ( dieta redukcyjna w celu jak największego zrzucenia smalcu z różnych partii ciała ;)) pochwalę się... tylko (albo aż) liczbami. 9,5kg - spadek masy, i najważniejsze!! W pasie że 106cm na 98cm!! Co do samej diety - smaczna, zróżnicowana i urozmaicona w wiele ciekawych składników. POLECAM!!!read more
Wiktoria Kazia
Wiktoria Kazia
2019-08-08T11:26:57+0000
Profesjonalizm, indywidualne podejście i edukowanie pacjenta - polecam współpracę! 💚
Cindy Cindy
Cindy Cindy
2019-08-08T09:34:28+0000
bardzo polecam! dieta smaczna i efektywna, juz po tygodniu widac efekty, jestem bardzo zadowolona 👍🙂
Marta Kotyza-Krawczyk
Marta Kotyza-Krawczyk
2019-05-23T11:23:08+0000
Polecam z całego serca i dziękuje 😊
Katarzyna Czekaj
Katarzyna Czekaj
2019-05-20T10:55:44+0000
W końcu po pięciu latach udało mi się schudnąć. Zdrowo i smacznie dalej walcze o wymarzona figurę. Polecam z całego... serca. WARTO. !read more
Next Reviews

Ukończyłam dwustopniowe, pięcioletnie studia na Wydziale Rehabilitacji, na kierunku Dietetyka. Moja praca licencjacka dotyczyła dietoterapii dysbiozy jelitowej oraz jej wpływu na ryzyko występowania chorób cywilizacyjnych. W pracy magisterskiej zaś badałam świadomość żywieniową kobiet karmiących piersią. Samodzielnie poprowadziłam badanie na próbie ponad 700 kobiet, co pozwoliło mi dostrzec problemy, z jakimi stykają się na co dzień młode mamy.

Te tematy są mi szczególnie bliskie i skupiam się na nich w tworzonych przeze mnie treściach. Ale ponieważ dietetyk uczy się przez całe życie, w wolnych chwilach dokształcam się również w innych dziedzinach. Poniżej przedstawiam certyfikaty z niektórych szkoleń, które ukończyłam.